Botiga

Benvingudes a la botiga en línia per les sòcies de consum de Coopyrene

Tarifes: Les tarifes d’aquesta botiga són les aplicables a persones sòcies, si encara no en sou, podeu fer-vos-en afegint a la cistella la quota única de sòcia de consum.

Comandes: Per tal que els nostres productes siguin el màxim frescos possible quan els rebeu a casa vostra, a Coopyrene elaborem i preparem les comandes dia a dia. Per això, us demaneu que sigueu previsores quan feu la comanda i que ens doneu uns dies de marge per poder-la preparar, som una cooperativa petita 🙂 Si necessiteu alguna cosa urgent, truqueu-nos abans de fer la comanda.

Enviaments: A Coopyrene us fem els enviaments els dimarts mitjançant transport refrigerat (ho rebreu entre dimecres i divendres), així ens assegurem que la carn us arriba abans del cap de setmana i passa el mínim temps amb el proveïdor de transport. Comandes fins a 140€ – 20€ de transport, de 140 fins a 200€ – 12€ de transport i a partir de 200€ – transport gratuït.
Les comandes fetes de dissabte a dilluns, les enviarem al cap de 2 dimarts.

Especificacions dels talls: Si teniu indicacions sobre preferències de tall, en les podeu fer arribar al finalitzar la comanda a comentaris.

Altres talls: Si voleu alguna peça sencera o algun tall que no estigui a la botiga, afegiu-ho a comentaris al finalitzar la comanda o envieu-nos un correu a info@coopyrene.cat